ONTDEK ONZE WINKEL

Banana Kid, al jaar en dag een gevestigde waarde in hartje Wilrijk. Ons ervaren team staat paraat om samen met jou de mooiste outfits samen te stellen. Geen inspanning is ons hierbij te veel. Iedereen verdient toch een mooie outfit?

Onze missie? Stoere, hippe, trendy, degelijke en toch betaalbare mode voor kids en teens. Niet één merk, maar wel een uitgebreid assortiment van verschillende merken. Geen duffe winkel en met zekerheid geen saaie verkoopsters. Banana Kid staat voor plezier en dat merk je.

Banana Kid is vlot bereikbaar, zowel via de A12 als via de E19. Kom en ontdek de verborgen schatten in het compacte en gezellige centrum van Wilrijk. Daarenboven is er veel (gratis!) parkeergelegenheid. Laat je dus niet tegenhouden en breng ons een vrijblijvend bezoekje. Wij zullen je met open armen ontvangen.

Wij hebben een uitgebreid gamma aan hippe, stoere, trendy en betaalbare kledij. Voor ieder wat wils. Wij zijn dagelijks op zoek naar de mooiste nieuwe merken, zodat we deze aan ons gamma kunnen toevoegen. Wil u onze merken ontdekken? Kom zeker eens langs, we tonen ze met plezier ….